Geruchten
18 februari 2014 - Ron Smeets

Eerste afbeeldingen (foto's) van de Xperia Tablet Z2?

De opvolger van de Xperia Z Tablet is al volop aanwezig in het geruchtencircuit. Nog geen 24 uur geleden postte evleaks een aantal specs van het toestel.

Nu is door dezelfde bron ook een foto online gezet. Kort daarna gevolgd door nog een aantal afbeeldingen, afkomstig van andere bronnen. Erg spectaculair zien die kiekjes er niet uit. Het zouden zomaar ook photoshopjes kunnen zijn.

Maar goed, als de foto juist blijkt te zijn, dan vind ik de rand om het scherm in ieder geval nog te breed. Die moet met de huidige technologie veel 'dunner' kunnen. Zelfs voor een waterdichte tablet. Enfin, veel meer kan aan de hand van dit kiekje niet gezegd worden. Oordeel zelf maar.

Ik ben er overigens nog steeds niet zeker van dat Z2 de defintieve typenaam wordt. Dat zou misschien beter overeenkomen met de Xperia Z2 smartphone die er ook aankomt, maar formeel wordt deze tablet de opvolger van de Xperia Z Tablet; dus Z1. Of ben ik nog aan het muggeziften? ;-)

Xperia-Tablet-Z2 Xperia-Tablet-Z2-a Xperia-Tablet-Z2-b Xperia-Tablet-Z2-d Xperia-Tablet-Z2-e Xperia-Tablet-Z2-c

Bron: @evleaks, @gadgetleaks

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.