Geruchten
05 mei 2008 - Ron Smeets

Eerste afbeelding van de SideKick Gekko of Aspen

Hier in Nederland is de SideKick (ook bekend als HipTop), nooit echt een groot succes geworden. Iets dat volgens mij toch ook te maken heeft met het feit dat wij geen 'Paris Hilton' achtige ster hadden die het toestel overal voor de camera wapperde.

In Amerika is dit weekend een afbeelding opgedoken van wederom een nieuwe versie van de SideKick, Gekko of Aspen genaamd.

Het toestel krijgt vermoedelijk verwisselbare covers (het gele gedeelte op de afbeelding hierboven) en moet de (low-end) opvolger worden van de SideKick ID serie.Gerelateerde links:
SideKick iD vs SideKick 3
SideKick iD valt ook goed bij 'Celebrity Babes'
Paris Hilton showed haar nieuwe Sidekick
SideKick 3 zet voet op Europese bodem
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.