Geruchten
02 september 2009 - Ron Smeets

Eerste afbeelding van de Samsung i5700 Galaxy Lite gespot?

De eerste geruchten over de eventueel op komst zijnde Samsung i5700 Galaxy Lite dateren alweer van een paar weken geleden. Het Franse blog Frandroid claimt nu de eerste afbeelding van het toestel te hebben bemachtigd.

De meest in het oog springende feature van de Samsung i5700 Galaxy Lite is ongetwijfeld de aanwezigheid van een trackball. Andere specs die genoemd worden zijn WiFi, 3G / HSPA support, Bluetooth en voorgeinstalleerde Google services.

Het gerucht gaat tevens dat dit toestel in Oktober al in Frankrijk, via de lokale provider Bouygues Telecom, gelanceerd zal worden.

Informatie over de prijs en een eventuele Nederlandse lanceerdatum zijn op dit moment nog niet bekend. De Nederlandse Samsung Android fans zullen het voorlopig dus nog even moeten doen met de gewone i7500 Galaxy. Dat toestel is momenteel op weg naar de diverse (online) shops.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.