Toestellen
10 februari 2008 - Ron Smeets

Eerste afbeelding van de LG KF700

Gisteren nog werd ik via PortableGear attent gemaakt op het gerucht, of de ietwat te vroege aankondiging, dat naast de KF510, KF600 er ook een KF700 aan zit te komen.

Vandaag spotte Unwired View een eerste afbeelding van het toestel op een billboard bij het vliegveld van Barcelona.

Het toestel heeft wel wat weg van de Prada, Samsung F700 en iPhone. Kortom, de volgende full-front (multi?) touch smartphone? Morgen (maandag) is de persconferentie van LG. Daarna weten we zeker meer!

Zelf ben ik overigens binnen komen vliegen via Gerona en rechtstreeks naar het hotel gereden dus ik heb het bewuste billboard nog niet gezien. Bij deze en met dank aan onze collegae ;-)Gerelateerde links:
LG KF700 wordt in Barcelona gepresenteerd
MWC primeur: LG's ultraplatte KF510 slider
LG KF600 heeft een InteractPad
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.