Geruchten
12 augustus 2009 - Ron Smeets

Eerste afbeelding van de HTC Leo?

Een maandje geleden doken de eerste geruchten over de HTC Leo op. Dat zou een van de eerste HTC's worden die standaard voorzien is van Windows Mobile 6.5.

De afbeelding hiernaast zou het eerste plaatje van de HTC Leo moeten zijn. Ik weet het niet hoor. Ziet er voor mij teveel 'gephotoshopt' uit en bovendien lijkt hij erg veel op de 'oude' Samsung TouchWiz. Nu is daar natuurlijk niets mis mee, maar goed, we zullen zien.

De specs van de HTC Leo waren eerder al eens uitgelekt. Het toestel zou onder andere uitgerust worden met een 1GHz Qualcomm Snapdragon processor, 8MP camera, WiFi, A-GPS, 3.5mm audio aansluiting, bewegingssensor, een slide-out qwerty toetsenbord en een 4.3 inch touchscreen display.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.