Toestellen
26 oktober 2006 - Ron Smeets

Eerst jatten, dan zeggen dat je beter bent

Dat is zo ongeveer de strategie die Latte Communications volgde bij het ontwerpen en presenteren van haar nieuwste GSM, de Latte Slim 11B.

Het toestel is overduidelijk gestoeld op het design van de Motorola SLVR L7, maar Latte schaamt zich bepaald niet voor dat overduidelijke staaltje rip-werk.

Sterker nog, op hun website dagen ze Motorola zelfs openlijk uit door te beweren dat klanten die dit toestel kopen zullen concluderen dat de Latte Slim veel beter is dan het 'origineel' van de concurrent.

Uitspraken als 'Kleiner dan de L7', 'Een betere camera dan de L7' en 'Stijlvoller dan de L7' zeggen meer dan genoeg over Latte's bedoelingen.

De Latte Slim 11B is in twee tri-band uitvoeringen te bestellen voor 250 dollar, zonder abonnement.Gerelateerde links:
Rode SLVR geintroduceerd
Pink hype gaat maar door
Motorola SLVR diamant uitvoering
iTunes SLVR komt eraan
Motorola SLVR review
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.