Social Media
24 mei 2015 - Ron Smeets

Eenzaamheid anno 2015: Wanneer niemand je app't

Alleen zijn is soms leuk, en zelfs wenselijk, maar eenzaamheid is minder fraai. Ik kwam onderstaande video tegen en ik kan mij best voorstellen dat eenzaamheid anno 2015 zich ook andere oorzaken kan hebben. Het gevoel, dat sommige smartphone gebruikers krijgen als ze een tijdje niet ge-app't worden bijvoorbeeld.

Herkenbaar? Hoe lang duurt het voordat jij je ongemakkelijk, of misschien zelfs eenzaam, gaat voelen als je geen nieuwe berichten ontvangt? Een uur? Een dag? Of toch langer?

https://youtu.be/4OSAZgDpCDE

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.