Toestellen
30 september 2006 - Ron Smeets

Eenvoudige zakelijke Sony Ericsson K320i

Sony Ericsson kondigde deze week de komst aan van de eenvoudige K320i. Een toestel dat het vooral zal moeten hebben van de zakelijke markt want met 15Mb geheugen en een VGA camera kan ie natuurlijk niet concurreren met populaire multimedia toestellen zoals de K800 en W950.

De K320i lijkt bedoeld te zijn als opvolger voor de eveneens eenvoudige K300i die alweer een jaartje op de markt is. Zowel qua uiterlijk als functionaliteit lijkt ie daar ook het meest op.

De K320i wordt standaard wel uitgerust met push-mail ondersteuning via POP3 of IMAP Idle. Verder is het een Tri-band GSM met GPRS connectivity, Bluetooth en speakerphone optie.Gerelateerde links:
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Drie simpele GSM's van Sony Ericsson
Nieuwe Camphones Sony/Ericsson
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.