Toestellen
27 mei 2006 - Ron Smeets

Eenvoudige maar stijvolle slider van Alcatel

Alcatel staat de afgelopen maanden nu niet bepaald bekend om haar high-tech toestellen, getuige ook de 'primeurs' die de Franse toestelmaker in Februari mee naar Barcelona genomen had.

Ook de nieuwste telg aan Alcatel's toestelboom, de OT-E260 blinkt niet echt uit qua specs. Ook nu weer vinden de Fransen het display met 4096 kleuren de moeite van het vermelden waard, evenals de T9-achtige optie 'easy SMS creation'.

Wat echter wel in positieve zin opvalt is het design van deze slider. De elegante rondingen en het diep zwarte front maakt het eenvoudige display letterlijk onzichtbaar zolang er niets te displayen is.

Kortom, een simpele maar stijlvolle slider voor de modebewuste beller die het gemis van een cam en andere fancy features koud laat.Gerelateerde links:
'Duistere' MusicPhone van Alcatel
Meer foto's en nieuws uit Barcelona
Fujitsu en Alcatel samen naar China
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.