Toestellen
13 december 2006 - Ron Smeets

Eenvoudige GSM van Willcom

Ze worden zeldzaam, nieuwe GSM's die geen camera of muziekfunctie hebben.

De Willcom R9 is er nog zo eentje. Een GSM om mee te bellen en die dus geen MP3 speler of camera aan boord heeft. Met 11.4 millimeter is ie niet echt dik, maar ook niet ultra-dun. Zeker als je de 'karige' specs bekijkt. Ik denk at Samsung hier zeker 5 millimeter van af had kunnen halen ;-)

De reden dat het toestel wel een 2 inch display heeft is het feit dat Willcom bedacht heeft dat je er wel mobiel mee moet kunnen internetten en email ontvangen en versturen.

Prijs en (Europese) beschikbaarheid van de R9 zijn nog niet bekend.Gerelateerde links:
Stijvolle, maar eenvoudige Sony Ericsson Z310
Eenvoudige zakelijke Sony Ericsson K320i
Nieuwe Smartphone van Sharp en Willcom
Nieuwe simpele Sagem voor Vodafone
Eenvoudige clamshell van Samsung
Drie nieuwe goedkope Nokia's
Drie simpele GSM's van Sony Ericsson
W-SIM, ofwel een GSM in een Simcard
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.