Toestellen
10 april 2006 - Ron Smeets

Eenvoudige clamshell van Samsung

Met de release van de X150 heeft Samsung het voornamelijk gemunt op mobiele bellers die hun GSM alleen gebruiken om te bellen en niet geinteresseerd zijn in de vele snufjes en andere fratsen die de meeste toestellen met zich meedragen.

De X150 is dan ook een heel gewone clamshell, zonder camera of 3G opties. Behalve bellen kun je er natuurlijk ook mee SMSen en heeft ie een agendafuntie en memorecorder, maar dat zijn dan ook de enige 'fratsen' die de Koreanen aan de X150 toegevoegd hebben.Gerelateerde links:
Drie simpele GSM's van Sony Ericsson
Vodafone's 40-plus toestel
Goedkope toestellen en gratis diensten
Drie nieuwe goedkope Nokia's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.