Wearables
31 augustus 2015 - Ron Smeets

Een vergulde versie van de LG Watch Urbane Voor de liefhebbers van Bling die een dikke beurs hebben

De LG Watch Urbane was al een ietwat luxe slim horloge. Voor de liefhebbers van goud die ook bereid zijn een kleine 1000 euro meer te betalen voor deze smartwatch is er goed nieuws. De Koreaanse fabrikant heeft samen met Reeds Jewelers de LG Watch Urbane Luxe op de markt gebracht.

De behuizing van het slimme horloge is verguld met 23 karaat goud en het bandje is gemaakt van alligator leer in diverse kleuren. Mocht je 1195 dollar ergen hebben liggen en die willen uitgeven aan een smartwatch zonder het Apple merkje, dan kun je de LG Watch Urbane Luxe nu alvast bestellen. Als je er echt eentje wil hebben is dat misschien wel aan te raden want er worden maar 500 exemplaren van deze gouden smartwatch gemaakt. Hij wordt naar verwachting in de loop van oktober geleverd. Qua specs is hij, uiteraard, identiek aan de 'standaard' uitvoering van de Watch Urbane.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.