Entertainment
13 november 2012 - Ron Smeets

Een Surface RT nadat hij met 95 km/h overreden is

Ik heb het zelf ook wel eens gedaan, maar dan bewust. Met mijn auto over een mobieltje rijden. Dat was toen een Nokia C7. Hieronder kun je foto's zien van een Microsoft Surface RT nadat hij, onbewust vanuit het oogpunt van de eigenaar, met 95 kilometer per uur door een passerende auto overreden was.

De ongelukkige eigenaar had de tablet op het dak van zijn auto laten liggen en reed vervolgens een 'highway' op.

Na het onfortuinlijke ongeluk was de Surface wel behoorlijk gehavend aan de buitenzijde, maar hij functioneert nog prima. Het scherm had zelfs geen enkel krasje opgelopen. Eind goed, (bijna) al goed, kun je dan wel zeggen ;) Het hele relaas van de Surface RT eigenaar kun je hier nalezen. De foto's:

Surface-RT-Overreden-a Surface-RT-Overreden-b Surface-RT-Overreden-c Surface-RT-Overreden-d Surface-RT-Overreden-e

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.