Toestellen
24 juni 2010 - Ron Smeets

Een stuiterende iPhone 4

Tja, op zich is geen enkele (smart)phone echt bedoeld om hem te laten stuiteren, maar soms gebeurt je dat gewoon. Hij glipt uit je handen of iemand stoot je (per ongeluk) aan en hoppa je iPhone, Samsung Galaxy, HTC HD2 of Sony Ericsson Xperia X10 ligt voor je er zelf erg in hebt op de grond.

Misschien is het dus maar goed dat er tests als deze (video na de klik) uitgevoerd worden zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten als je, in dit gevel, je nieuwe iPhone 4 straks laat stuiteren. Het toestel in deze video gaat uiteindelijk wel kapot, maar daar moeten ze wel vier pogingen, met asfalt als ondergrond, voor doen ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.