Accessoires
04 oktober 2007 - Ron Smeets

Een speciale ‘Nokia’ versie van de Twingo

Renault en de Finse toestelmaker hebben de handen ineengeslagen met als resultaat ‘Twingo Nokia’ special edition.

Het autootje heeft standaard onder andere een Nokia 6110 Navigator set aan boord. Niet ingebouwd in het dashboard of zo, maar gewoon met een zuignap houder die je aan het raam kunt bevestigen.

Behalve de 6110 heeft de Twingo Nokia ook een behoorlijke, 140Watt, Radio/CD/MP3 geluidsinstallatie, compleet diverse aansluitmogelijkheden voor onder andere je iPod, een standaard 3.5mm audio plug en USB die in het dashboard kastje weggewerkt zijn. Verder is de Nokia Twingo ook voorzien van Bluetooth connectivity.

Met deze gadget specs zou je toch bijna overwegen om zo’n rare kleine Renault te gaan kopenGerelateerde links:
Nokia's multimedia en navigatie car kit
Nokia GSM bij een nieuwe auto
Mercedes total loss na aanrijding met RAZR
Bestuur je auto met je GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.