Entertainment
29 september 2010 - Ron Smeets

Een (slecht) bewegende Droid

Van de Droid, zeg maar de mascotte van het Android OS, zijn al vaker levensechte 'modellen' gespot. Meestal waren het, zoals bij de meeste mascottes het geval zi, pakken met (kleine) mensen erin.

Hieronder staat een kort filmpje van 's werelds eerste 'echte' robot versie van de Droid die in Tokyo tijdens een Google Developer Conference onthuld werd. Hij beweegt, voor zover je daar al van mag spreken, niet echt soepel. Ze zullen toch toch geen Symbian S60 of Windows Mobile 6.1 als OS gebruikt hebben hè? ;-)))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.