Accessoires
30 januari 2012 - Ron Smeets

Een screen protector van gehard glas (video)

Als je wilt voorkomen dat het scherm van je smartphone bekrast raakt of, erger nog, snel breekt, dan kun je voor een paar euro een zogenaamde screen protector kopen. Doorzichtig folie dat vooral beschermt tegen krassen en ook de kans op het breken van het display iets kleiner maakt.

De nieuwste iPhone (4/4S) GLAS.t protector van Spigen is echter van een bijzonder materiaal gemaakt. Zoals de naam al doet vermoeden van glas dus. Gehard glas, dat wel. De kras- en breekbestendigheid wordt in onderstaande video gedemonstreerd.

http://www.youtube.com/watch?v=eCl1xdosfhM

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.