Entertainment
25 november 2010 - Ron Smeets

Een Samsung Galaxy Tab videoreview zoals het niet moet

Het maken van een videoreview die drie minuten lang boeiend blijft is al moeilijk genoeg. Om nog maar te zwijgen over de vele filmpjes die minuten langer duren. Deze Amerikaanse Samsung Galaxy Tab videoreview van ruim zeven minuten viel mij vanochtend op.

Of beter gezegd, ik viel erbij in slaap ;-) Nog anders gezegd, dit is een voorbeeld van hoe je van een prima functionerend toestel een saai ogend apparaat maakt ;-) Kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.