Accessoires
19 mei 2007 - Ron Smeets

Een portable PS3 met belfunctie

Ze zien toch steeds weer kans om mij te blijven verbazen. Met 'ze' bedoel ik dan de duizenden Chinese nepfabrikanten die telkens weer een andere manier bedenken om de bekende (westerse) merken te misbruiken.

Neem nou deze PS3 Game Fake. . , uhhh Phone, de A816 PS3 Windows Game Phone. Een PSP-achtig device met op de achterkant het PS3 logo en dito naam. In een poging hem nog aantrekkelijker te maken hebben ze er een belfunctie, 3.5inch QVGA touchscreen display en 1.3MP camera ingestopt en klaar is Chinees ;-)

In tegenstelling tot de 'originele' PSP en Sony gadgets werkt de PS3 Game Phone met microSD kaarten in plaats van Memorystick's. Foto's:

Helemaal nieuw is dit nu ook weer niet. Eerder zagen we al een Chinese PSP Phone.Gerelateerde links:
Chinese Windows Pocket PC Gamephone
PSP Phone van Sony Ericsson op komst?
Bijzonder gamephone concept van Nokia
Chinese PSP Game- en multimedia phone
GSM versie van de PSP op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.