Accessoires
09 juni 2012 - Ron Smeets

Een Porsche Phone (fun)

Porsche heeft haar naam en design al een paar keer, samen met Sagem en BlackBerry, aan een mobiele telefoon 'uitgeleend'. Over het algemeen waren dat dure toestellen. De specs (bij de Sagem Porsche) en het design (de BlackBerry Porsche) waren niet altijd even 'high-end' of bijzonder, maar dat laatste is vooral een kwestie van smaak.

Cowboy Jöran spotte afgelopen week deze nieuwe 'Porsche Phone'. Van alle Porsche mobieltjes lijkt deze in ieder geval nog het meest op een van de Duitse sportauto's ;-)

Hij was voor zo'n 43 - 53 euro online te koop. Inmiddels is hij al uitverkocht want op de pagina staat dat hij niet meer op voorraad is. Jammer ;-)))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.