Accessoires
02 mei 2011 - Ron Smeets

Een 'Pinokkio-stylus' voor je smartphone

De bedenker van de Finger-Nose stylus voor smartphones, Dominic Wilcox, denkt een gat in de markt gevonden te hebben. Ik denk dat het toch vooral een grappig bedoeld nonsens gadget is.

De reden dat de goede man deze 'pinokkio-stylus' bedacht was omdat hij zijn toestel regelmatig in bad gebruikte en tot de ontdekking kwam dat hij de hand waarmee hij het toestel moest bedienen soms onbewust in het water liet zakken waardoor hij zijn smartphone dus even niet meer kon aanraken. Tsja, wat moet je hier nu van denken.

Ten eerste zou ik hem het advies willen geven om een Motorola Defy te kopen als hij zo graag in bad met zijn smartphone wilt spelen ;-) Daarnaast zie je er natuurlijk niet uit met zo'n pinokkio-stylus op je hoofd ;-) Hieronder kun je nog een demovideo en enkele foto's van de Finger-Nose Stylus bekijken. Oordeel zelf maar wat jij er van vindt.

Finger-Nose-Stylus-a Finger-Nose-Stylus-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.