Accessoires
20 februari 2014 - Ron Smeets

Een pen voor je smartphone

Hoe vaak heb je nog een pen nodig tegenwoordig? En als je er eentje nodig hebt... hoe vaak kom je dan tot de conclusie dat je er geen bij je hebt. Heel vervelend, toch? Nou ja, het zal misschien niet zo erg zijn maar met de Jackpen heb je altijd een (extra) pen bij je. Mits je je smartphone niet vergeet, maar dat gebeurt zelden.

De Jackpen is feitelijk een mini pennetje die je in de audiojack (headset aansluiting) van een smartphone bewaart en waarmee je gewoon kunt schrijven. Geen stylus voor het touchscreen dus, maar gewoon ouderwetse inkt.

Heb je de pen nodig, dan draai je hem gewoon om zodat de punt naar buiten steekt en schrijven maar. De smartphone dient dan als 'houder' want het pennetje zelf is te klein om 'los' te gebruiken. Hieronder staat een hele korte demo video. Handig? Of onzinnig? Ik hink nog op twee gedachten ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=-l47MwelCgg

En nog een paar foto's van het pennetje.

JackPen-b JackPen-c

Via, Bron (Japans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.