Nieuws
15 juni 2012 - Ron Smeets

Een paar dagen 'down', maar nu weer 'business as usual'!

De afgelopen twee dagen, en de dagen daarvoor zal het jullie opgevallen zijn dat het hier erg rustig was. Soms heb je wel eens van die dagen dat het even allemaal niet loopt. Daar had ik dus ook even last van. Wees gerust, ik was niet op vakantie en ben ook niet gestopt met Mobile Cowboys ;-)

Ow, en het had al helemaal niets te maken met de matige prestaties van 'Oranje'. Gewoon even twee dagen 'kein bock' zoals de Duitsers, die wél prima voetballen in Polen en Oekraïne, dat zeggen ;-) En even de accu opladen... Vanaf nu is het weer business as usual. Er verschijnen, volgende week, een stuk of vijf reviews online. Daar heb ik deze dagen wel genoeg aandacht aan kunnen besteden, als in: toestellen uitproberen dus. Sorry voor de stilte en het gebrek aan nieuws. Zie het maar als een lente-dipje ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.