Entertainment
12 januari 2006 - Ron Smeets

Een op drie Poolse scheidingen met SMS bewijs

Een leuk artikel op IOL over het feit dat steeds meer Poolse mannen en vrouwen teksten uit SMSjes van hun overspelige wederhelft tijdens een scheiding voor de rechter als bewijs opvoeren.

Berichten als 'Het was lekker gisteren', 'Ik verheug me op de volgende nacht' en 'Schat het alarm is eraf' zijn enkele van de voorbeelden die een Poolse rechter aanhaalt in een lokale krant aldaar.

Natuurlijk worden niet alle SMSjes als bewijs gezien, maar als de rechters twijfelen, dan vragen ze de bel- en SMS gegevens van de betreffende telefoon op om te achterhalen of er meer berichten van overspelige aard verstuurd of ontvangen zijn.

We hebben het al eens vaker gezegd: vreemdgaan doe je in levende lijve en liefst zonder zwart-op-wit bewijs achter te laten ;-)))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.