Geruchten
13 maart 2010 - Ron Smeets

Een nieuwe Nokia C6 gespot?

De Nokia C6 werd eerder dit jaar nog in verband gebracht met de E-72 achtige Mystic die inmiddels al een paar keer in het geruchtencircuit opgedoken is.

Als we deze Franse geruchten mogen geloven dan wordt de C6 echter een compleet ander toestel. Op de foto hiernaast (grotere versie hieronder) is namelijk een toestel te zien dat meer lijkt op de 5230 met een slide-out qwerty toetsenbord. Zou dit dan de C6 zijn?

Veel meer info, behalve dat het display even groot zou zijn als dat van de N97 en dat hij 256MB opslagcapaciteit heeft dat uit te breiden is middels een microSD geheugenkaart, is er nog niet. Ook over de prijs wordt nog niets gezegd maar geruchten spreken wel al over een release, hier in Europa, rond de zomer.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.