Geruchten
04 mei 2014 - Ron Smeets

Een nieuwe dag, 'n nieuw LG G3 gerucht

Het duurt nog meer dan drie weken voordat de LG G3 officieel het daglicht zal zien. Helaas voor LG zal er die dag weinig nieuws te melden zijn. Als de vele gelekte specs, foto's en andere afbeeldingen juist blijken te zijn dan.

De afgelopen week duikt zo ongeveer elke dag wel een nieuw G3 gerucht op. Na de live foto's en 'bevestigde' specs is het nu weer de beurt aan twee afbeeldingen die uit de persinformatie van de Koreaanse fabrikant lijken te komen.

De afbeeldingen onthullen niets nieuws. Dat er een witte en zwarte variant van de G3 gaat komen is wel een zekerheidje. Wellicht dat LG ons op 27 mei ook nog gaat verrassen met een (subtiele) gouden versie. Wie weet. Goud is weer hot ;-)

LG-G3-Render-Wit LG-G3-Render-Zwart

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.