Toestellen
27 september 2005 - Ron Smeets

Een nieuwe dag, een nieuwe Samsung

Ja, ik weet dat ik deze kop al eens eerder gebruikt heb, maar mijn fantasie voor het telkens weer aankondigen van nieuwe Samsung GSM's is ook ff uitgeput.

Voorlopig natuurlijk alleen in weer Korea heeft Samsung de V7900 uitgebracht, een clamshell toestelletje met alle standaard multimedia features zoals een MP3 speler en een 2MP cam.

De bonus zit hem echter in de 3 Gig harddisk die standaard ingebouwd is voor de opslag van je MP3's, video's en foto's. Wat ie kost en of ie ook naar Europa komt is, zoals gewoonlijk, nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.