Toestellen
06 augustus 2015 - Ron Smeets

Een nieuwe dag, een nieuwe Galaxy Unpacked 2015 teaser Nieuwe afbeelding toont nu drie toestellen, maar de derde is groter dan de eerste twee

Over enkele dagen is het 13 augustus; de dag dat Samsung de nieuwe Galaxy smartphones (en phablets) presenteert. Eerdere teasers toonden al de Galaxy S6 Edge Plus en de Galaxy Note 5. Vandaag verscheen, samen met de countdown klok, een derde teaser afbeelding online. Daarop zijn voor het eerst drie toestellen te zien.

Nu gingen er al langer geruchten dat Samsung naast de twee voornoemde toestellen ook nog een Galaxy S6 Plus zou onthullen. Het derde toestel op de afbeelding (zie hieronder) is echter nog groter dan de Note 5 en S6 Edge Plus. Zou de Galaxy S6 Plus dan een 6 inch (of misschien nog wel iets grotere) phablet worden? Tot het moment dat Samsung meer informatie geeft, waarschijnlijk dus pas op 13 augustus, blijft dat een kwestie van speculeren.

Maar goed, feit is wel dat het derde toestel op de afbeelding dus flink groter is en bovendien laat de Koreaanse fabrikant de teaser vergezellen van de tekst 'We were the first to make them BIG. Now we're making BIG even BETTER.' Niet dat je daar heel veel aan hebt, maar dat is ongetwijfeld ook de bedoeling van Samsung.

Her en der wordt gespeculeerd dat het derde toestel mogelijk de 8 inch versie van de Galaxy Tab S2 is, maar die is natuurlijk enkele weken geleden al onthuld. Wie het weet mag het zeggen

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.