Concepten
24 november 2014 - Ron Smeets

Een niet zo heel mooi HTC One M9 concept De echte opvolger van de One M8 zal waarschijnlijk pas in februari of maart onthuld worden

Concepten voor mogelijke opvolgers van populaire of mooie toestellen zien we vaker. Zo dook dit weekend een concept op voor het volgende HTC vlaggenschip; de One M9. Het is niet de eerste keer dat een concept voor dat toestel gemaakt wordt en ik moet heel eerlijk bekennen dat ik dit ook niet de mooiste van de twee vind. Nog los van het feit dat de bedenker van onderstaand concept vasthoudt aan de Ultrapixel camera technologie (6 MP/UP aan de achterzijde en 2.9 MP/UP aan de voorkant). De duo camera aan de achterzijde is wel verdwenen.

Verder zijn de specs die in dit concept aan de One M9 toebedeeld worden redelijk voorspelbaar; een QHD (2560 x 1440 pixels), een 64 bit Snapdragon 808 processor met 3GB RAM en de bekende, maar weer ietwat ge-redesignde boomsound stereo speakers aan de voorzijde van het toestel. Enfin, kijk en oordeel zelf maar wat je er van vindt aan de hand van onderstaande video en enkele kiekjes.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.