Tablets
12 december 2012 - Ron Smeets

Een Nexus 10 met een 'bug', maar dan anders (fun)

Bug's in gedgets kunnen heel vervelend zijn. Zeker als daardoor belangrijke features niet werken, of crashen, en je moet gaan zitten wachten op een 'fix'. Nou, de Singaporese eigenaar van deze (foto hiernaast en -onder) Nexus 10 tablet had ook last van een 'bug', maar dan anders.

Op een of andere manier was een mier er in geslaagd tussen het glas en het display te komen. Of dat gebeurd is tijdens de productie of achteraf is niet bekend. De eigenaar van de tablet heeft het toestel overigens al teruggestuurd met de melding 'bug in system'. Grappig. maar ik ben benieuwd of zijn garantieverzoek gehonoreerd wordt ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.