Geruchten
01 oktober 2005 - Ron Smeets

Een mobiel gerucht? Meldt het ons!

Voor ons nieuwe channel Mobile Rumours zijn wij op zoek naar alle mogelijke geruchten over nieuwe toestellen, gadgets, portable gameconsoles, -mediaplayers etc. etc.

Heeft u ergens in de wandelgangen of op het internet iets gezien of gehoord dat aan bovenstaande criteria voldoet, of werkt u bij een mobiele provider of toestelfabrikant en heeft u informatie over een nieuwe dienst of produkt en wilt u dat anoniem wereldkundig maken? Mail het ons dan.

Alle ingezonden geruchten zijn welkom en zullen, voor zover ze voldoen aan de geldende normen en waarden, ongecensureerd gepubliceerd worden.

Periodiek belonen wij het gerucht dat het dichts bij de uiteindelijke waarheid blijkt te zijn gekomen met goodies en fun stuff, maar hierover later meer.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.