Accessoires
21 december 2005 - Ron Smeets

Een Mac Mini in je auto

Vorige week berichtten we al over de Audi A6 voorzien van Apple FrontRow voor de bediening van de on-board multimedia player.

Vandaag vond ik iets dat nog een stapje verder gaat, een Infinity M45 Sport met ingebouwde Mac Mini en ook hier wordt weer gebruik gemaakt van Front Row voor de bediening vanaf het dashboard of met een Palm Treo 650 als Bluetooth afstandbediening.

De Mac Mini is in het middenconsole ingebouwd en de iTunes bibliotheek wordt elke nacht met behulp van RSyncX geupdate vanuit de PowerMac G5 die de chaffeur in huis heeft staan.

Wat ik persoonlijk bijzonder aardig vind is het scherm voor de passagiers op de achterbank. Ik vraag me af of de eigenaar van deze Infinity zelf nog wel rijdt ;-)Gerelateerde links:
Apple Front Row ingebouwd in Audi A6
De iPod handsfree carclip
Mobiel gamen, maar dan anders
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.