Entertainment
03 december 2011 - Ron Smeets

Een Lumia 800 van 550 Lumia 800's

Nokia timmert aardig aan de weg met de promotie voor haar eerste Windows Phone, de Lumia 800. Tsja, het is dan ook de eerste stap op weg naar de laatste kans voor de Finnen (en Microsoft) om weer een rol van betekenins te gaan spelen in de moderne smartphone markt.

Onlangs projecteerde men al een enorme Lumia 800 op een Londen's gebouw. In Hong Kong had men het lumineuze idee om een Lumia 800 te 'bouwen' van 550 Lumia 800's. Leuk, maar helaas niet echt bruikbaar, onder andere omdat de gekleurde achterzijdes gebruikt werden ;-) Enkele foto's:

Lumia-800-bouwwerk-a Lumia-800-bouwwerk-b Lumia-800-bouwwerk-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.