Nieuws
27 juni 2016 - Ron Smeets

Een kwartier met de nieuwe TouchWiz UI van Samsung (video) Uitgebreide Italiaanse demo video toont nieuwe User Interface voor de Galaxy Note 7

De video is in het Italiaans, dus als je die taal niet machtig bent (zoals ik ;)) dan zul je er niet veel van verstaan maar gelukkig wordt alles ook in beeld getoond.

Wat je in de video, die een kwartier duurt, ziet is de vernieuwde TouchWiz User Interface zoals Samsung die hoogstwaarschijnlijk op de Galaxy Note 7 zal introduceren. Te zien zijn onder anderen een vernieuwd ontwerp voor de notificaties en een vernieuwd instellingen menu met een logischere indeling.

Over het algemeen lijkt de nieuwe TouchWiz ook weer wat vereenvoudigd te zijn. En dat is alleen maar goed nieuws. Samsung heeft TouchWiz de afgelopen twee jaar simpeler en sneller gemaakt. Iets dat zeker geen overbodige luxe was. Enfin, 15 minuten video zeggen veel meer dan woorden. Enjpy!

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.