Toestellen
27 februari 2008 - Elske de Boer

Een 'knuffel' GSM van Sagem en Lulu Castagnette

Sagem stond tot voor kort niet echt bekend als een van de populairste toestel fabrikanten maar het nieuwe assortiment van de Franse fabrikant zou wel eens het begin van een opmars kunnen betekenen.

Behalve de vele nieuwe midrange (design) modellen die Sagem onlangs in Barcelona introduceerde hebben de Fransen ook een 'knuffel' GSM gemaakt die binnenkort op de markt moet gaan komen en duidelijk (zie foto) bedoeld is voor (kleine) kinderen.

De speciale versie van de my411c is samen met Lulu Castagnette gehuld in een knuffelbeer thema. Behalve de afbeelding op de achterzijde is ook het externe display in de vorm van een knuffelbeer gegoten. Daarnaast heeft ontwerper Lulu Castagnette ook gezorgd voor bijpassende 'knuffelbeer' ringtones en achtergronden.

De specificaties zijn helaas nauwelijks de moeite van het vermelden waard en ik vraag mij dan ook af of onze kids, en dan vooral jonge meiden, zitten te wachten op een toestel met VGA camera, MP3 speler, Bluetooth en een WAP browser..Gerelateerde links:
Samsung E428 voor jonge meiden
Cartoon GSM's van Gigabyte
Bratz GSM van Sony Ericsson
Kids GSM met GPS
Zoet GSMmetje van Hello Kitty
Over de auteur: Elske de Boer