Toestellen
25 oktober 2011 - Ron Smeets

Een kijkje bij de productie van de Nokia N9 (video)

De Nokia N9 is de beste Nokia aller tijden. Dat concludeerde ik na een weekje met het toestel 'gespeeld' te hebben. In Nederland, maar dat is al lang geen nieuws meer, zal de N9 niet officieel op de markt verschijnen.

Gelukkig lijkt het erop dat het eerste Nokia Windows Phone toestel (de Nokia 800) heel veel weg heeft van de N9. Aan de buitenkant tenminste. Of hij softwarematig en in het gebruik ook zo goed is zal nog moeten blijken. Morgen ga ik daar in ieder geval mee 'spelen' in Londen. Hieronder staat een aardige video over het productieproces van de Nokia N9. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=RqxYiXtzKd0

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.