Entertainment
13 december 2011 - Ron Smeets

Een kerstboom van 2500 oude mobiele telefoons

Een hele andere manier om oude mobiele telefoons nog een 'tweede leven' te geven ;-) De medewerkers van een winkelcentrum in Vietnam verzamelden de afgelopen acht maanden 2500 oude mobiele telefoons.

Die hadden ze natuurlijk netjes naar een recyclng bedrijf kunnen sturen, maar in plaats daarvan kwamen ze op het idee er een kerstboom van te maken. 

De boom telt 32 'etages' met mobiele telefoons en is maar liefsty vier en een halve meter hoog. Erg leuk gedaan dit. Helemaal als ze (een deel van) de toestellen opgeladen en voorzien van een SIMkaart zouden hebben zodat de boom ook verlicht zou kunnen worden, maar dat zal wel niet ;-)

Via, Foto door: Phapluat

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.