Entertainment
10 oktober 2006 - Ron Smeets

Een iPod dock van 137.000 Euro

Natuurlijk kun je met de Audi S8 meer dan alleen je iPod aansluiten, maar de ingebouwde dock voor de populaire MP3 speler van Apple is wel een van de mooiste die, voor een auto, op de markt is.

Helaas is deze dock niet los te koop dus zul je inderdaad die 137.000 Euro moeten uitgeven voor de Audi die er omheen gebouwd is om hem te kunnen bemachtigen ;-)

Het bijzondere aan Audi's iPod Dock is dat de bediening in het dashboard ingebouwd is. Bovendien verschijnt het beeld van je iPod display ook op de ingebouwde monitor in het dashboard van de S8 (foto boven).

Fourtitude heeft een uitgebreide review van deze duurste iPod Dock ooit met veel actiefoto's.Gerelateerde links:
iPod dock voor in de auto
De iPod handsfree carclip
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.