Accessoires
31 oktober 2007 - Ron Smeets

Een iPhone van 28.500 Euro

OK, de iPhone is niet bepaald de goedkoopste GSM die momenteel in Amerika en binnenkort ook in enkele Europese landen (maar nog niet in Nederland en Belgie) te koop is, maar om er nu zo’n 28.500 Euro voor neer te tellen is ook weer wat overdreven.

Voor de goede orde, ik heb het dan wel over de speciale uitvoering van de iPhone die door Amosu, bekend van de gouden en diamanten ‘pimp-jobs’, voorzien is van 420 geslepen diamantjes, ofwel 5.65 karaat.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar wat jullie hier van denken. Ik vind het er in ieder geval niet uitzien. . .

Via: LetsGoMobileGerelateerde links:
Gouden iPod's
Exclusieve N95: Diamonds are a girls best friend
Volgende!!! De W880i nu ook in goud
Diamanten iPod case
Nokia 8800 Sirocco Edition nu ook in diamanten uitvoering
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.