Accessoires
05 december 2011 - Ron Smeets

Een iPhone speaker dock a-la Alpenhoorn

De meeste iPhone (en andere) speaker docks hebben een bekend design. Vierkante of ronde 'luisprekers', al dan niet verpakt in een design jasje. Soms kom je er wel eens eentje tegen die een beetje er uit springt.

Neem nu de MegaPhone. Deze ziet er uit als een moderne, compact vormgegeven 'Alpenhoorn', afkomstig van een Italiaanse leverancier. Bijzonder en zeker niet goedkoop met z'n prijskaartje dat tussen de 400 en 600 euro ligt, afhankelijk van de kleur die je kiest. De 'gouden' uitvoering (foto) is het duurst.

Hieronder kun je een filmpje zien waarin de werking, en het geluid, gedemonstreerd worden. Mocht je dus nog geen Sinterklaas kadootje voor pakjesavond gevonden hebben, en het 'afgesproken' budget minimaal 400 euro is, dan is het wellicht een leuke optie. Het gedicht moet je wel zelf maken ;-)))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.