Accessoires
01 augustus 2012 - Ron Smeets

Een iPhone hoesje met ingebouwde speaker 'klankkast'

iPhone hoesjes zijn er genoeg maar deze vond ik toch wel bijzonder. De AudioGlove, voor de iPhone 4 en 4S, heeft namelijk een ingebouwde 'klankkast' waarmee het volume van de speaker van de iPhone versterkt kan worden.

Zo wordt dus niet alleen je iPhone beschermd maar kun je ook meer lawaai maken onderweg ;-) Daarnaast wordt hij ook geleverd met een bijpassende standaard.

De 'klankkast' is ingenieus weggewerkt. Als je hem wilt gebruiken dan moet je hem even uitschuiven. De AudioGlove zorgt er dan voor dat het volume van de iPhone speaker met zo'n 10 decibel omhoog gaat. Hieronder staat een korte videodemo van de AudioGlove die online te koop is voor zo'n 45 dollar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.