Toestellen
01 juli 2010 - Ron Smeets

Een iPhone 4 van 3000 Euro

Alsof het al niet erg genoeg is dat je 100 of 200 Euro moet betalen (in combinatie met een abonnement) voor een nieuwe iPhone 4 waar je vervolgens, als je hem vasthoudt zoals je dat normaal zou doen, nauwelijks mee kunt bellen.

Voor de echte masochisten komt Gresso, bekend van de luxe en vooral dure mobieltjes, binnenkort met een 'Lady' en 'Man' uitvoering van de iPhone 4, uitgevoerd in een behuizing van African Blackwood van 200 jaar oud. Beide uitvoeringen van de 'Gresso' iPhone 4 kosten zo'n 3000 Euro. Da's voor de gemiddelde miljonair natuurlijk niet teveel geld voor een toestel dat het soms nauwelijks zal doen ;-))))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.