Entertainment
02 december 2011 - Ron Smeets

Een iPad houder voor op je stuur ?

Ik moet zeggen dat ik wel een beetje teleurgesteld was toen ik er (al heel snel hoor) achter kwam dat de iDrive in 't echt niet bestaat. Zik zag mij al rondrijden met een iPad of Galaxy Tab op mijn stuur ;-)

Maar goed, het is een grapje van Prank Pack. Daar kun je dozen van (grappige) niet bestaande producten bestellen. De iDrive is er een, maar ze hebben ook dozen van de ToeTunes (slippers met speakers), de iArm en nog veel meer.

Elke doos kost 8 dollar en je kunt er drie bestellen voor 20 dollar. De (doos van) de iDrive: iDrive-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.