Accessoires
30 maart 2008 - Ron Smeets

Een HD Videorecorder a-la N93i

Tja, waarom zou je veel tijd en geld steken in het ontwerpen van een nieuwe compacte vormgeving voor je nieuwe HD Videorecorder als je die van de Nokia N93i ook mooi vindt. . .

De makers van de Vivitar DVR565HD hebben dat in ieder geval niet gedaan. Hun nieuwste HD videorecorder lijkt namelijk als twee druppels water op de Nokia N93i die al meer dan een jaar in de winkels ligt. Ik ben benieuwd of de juridische afdeling van Nokia hier nog iets tegen gaat ondernemen.

Via: SlashgearGerelateerde links:
Videoreview van de N93i
Nokia N93i binnenkort verkrijgbaar
Meer foto's van de Nokia N93i opgedoken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.