Accessoires
01 maart 2011 - Ron Smeets

Een half uur met de Motorola Xoom en de Apple iPad

Enkele dagen geleden publiceerde ik al een vergelijkende video van de Motorola Xoom en de Apple iPad, Die duurde zo'n zeven minuten. De boys van TechnoBuffalo maakten er eentje van ruim een half uur, in twee delen.

Mocht je twijfelen over het aanschaffen van de eerste generatie van de iPad of de Motorola Xoom, dan kunnen deze video's je wellicht helpen bij het maken van een keuze, al zou ik in het geval van de iPad sowieso nog  even wachten tot de tweede generatie, morgen, gepresenteerd wordt ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.