Geruchten
26 augustus 2014 - Ron Smeets

Een half uur met de BlackBerry Passport

De vierkante BlackBerry Passport is al vaker gespot, ook in een korte video. Dankzij een oplettende lezer werd ik vanmiddag geattendeerd op onderstaande nieuwe video van het toestel. Een hands on van bijna een half uur.

Echt iets voor de liefhebbers die even een half uurtje willen uittrekken om zich te vergapen aan de volgende nieuwe BlakcBerry, die natuurlijk nog aangekondigd moet worden. Het feit dat er alleen maar Tsjechisch gesproken wordt in het filmpje mag de pret niet drukken, toch?

http://www.youtube.com/watch?v=6bcL1h4EGyk

Thanx 'Q10'.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.