Accessoires
13 maart 2008 - Mark

Een GSM van 950.000 Volt

Een vergelijkbaar gadget hebben we al eens eerder gezien, maar die was zó '1992' dat geen enkele overvaller natuurlijk nog geloofde dat je hem of haar je mobieltje wilde 'geven' om de onverlaat vervolgens met een flinke stroomstoot uit te schakelen.

Het 'toestel' dat nu te koop is lijkt toch iets meer op een modern toestel, maar doet hetzelfde: je overvaller schokkeren met stroomstoot van maar liefst 950.000 Volt. Voldoende om hem of haar af te schrikken lijkt mij.

De 'PRETENDER Cell Phone Stun Gun' lijkt van buiten op een gewone GSM, maar is dus in werkelijkheid en 'Stroomstoot wapen' die, mits juist geactiveerd, stroomstoten van 950.000 Volt levert. Mocht dat onverhoopt nog niet voldoende zijn, dan kun je ook nog proberen om je belager te verblinden met de ingebouwde 12-LED zaklamp ;-) (zie foto hieronder).

Hij kost slechts 70 dollar en voor dat geld krijg je er ook nog een '90-er jaren hoesje bij. Voor het opwekken van de stroomschokken is het toestel voorzien van drie Lithium CR2 batterijen (worden ook meegeleverd).

Volgens deze bron is het een Sony Ericsson W700, maar dat vind ik een scheve vergelijking.Gerelateerde links:
Een 'shockerende' GSM
Schietgrage muis
Pistool vermomd als mobieltje
Over de auteur: Mark