Accessoires
27 oktober 2006 - Ron Smeets

Een GSM hangertje van je GSM

Er zijn tegenwoordig tienduizenden verschillende GSM hangertjes te koop. En dan denk ik dat ik het nog aan de lage kant inschat.

Hoewel de meeste hangertjes sterk op elkaar lijken kom ik zo af en toe eentje tegen die eruit springt. Een leuk voorbeeld zijn de GSM hangertjes die een exacte replica zijn van je eigen GSM.

Vooralsnog alleen te krijgen voor diverse Sony Ericsson, AU, Toshiba, Sanyo en Casio toestellen. Helaas nog geen Nokia’s dus.

Ze kosten 300 Yen en zijn in Japan online te bestellen.Gerelateerde links:
Microscopisch GSM hangertje
Bewegende telefoonhangertjes
Een WC aan je mobieltje
Gadget alarm verjaagt zakkenrollers
GSM hangertjes op zonne energie
Manneken Pis aan uw GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.