Wearables
26 mei 2015 - Ron Smeets

Een gouden Apple Watch, maar dan goedkoper (video) Verschil met de 18.000 Euro versie is nauwelijks zichtbaar

Of de Apple Watch nu wel of geen gewilde, en goede, wearable is doet nu even niet ter zake. We weten allemaal dat het duurste exemplaar, de 18 karaats gouden Edition, tussen de 11.000 en 18.000 euro kost, afhankelijk van wel bandje je erbij kiest. Dat is natuurlijk belachelijk veel geld voor een smartwatch en zelfs voor een gouden Apple product.

Maar het kan ook goedkoper. WatchPlate kan de stalen versie van de Apple Watch voor 399 dollar voor je vergulden. Ok, inclusief de aanschaf van het slimme horloge en een bandje ben je dan nog altijd zo'n 1.500 dollar kwijt, maar dat is 8.500 tot 15.500 dollar minder dan wanneer je de massief gouden Apple Watch zou kopen. En zeg nou zelf, dat prijsverschil zie je er toch niet van af?

https://youtu.be/cRnvqHJUE74

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.