Accessoires
01 juli 2010 - Ron Smeets

Een goed(koop) doel fix voor antenneprobleem iPhone 4

Tja, nu bekend is dat Apple de klanten die last hebben van het antenneprobleem bij hun gloednieuwe iPhone 4 niet echt tegemoet gaat komen door ze gratis een (goedkoop) hoesje te geven waarmee het probleem grotendeels verholpen kan worden is dit wellicht een goed alternatief. Bovendien kost het maar 1 Euro!

Neem zo'n bekend rubberen polsbandje, snij er wat gleufjes in en trek 'm vervolgens om de iPhone 4 heen en klaar is kees. Als je er ook nog voor kiest om een bandje van bijvoorbeeld Livestrong of zo koopt, dan steun je meteen een goed doel ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.